Support Forum

Every time that you post a problem, PLEASE add the Joomla and the extension's versions and revisions (for example: Joomla 3.3.6, Contact Enhanced 3.3.5), PHP version and Server's Operating System. If you only manage only one site it is easier if you edit your profile and just add that information to your signature. Don't forget to add a detailed description of the problem. If possible, write down all steps to simulate the problem.

Before submitting a new post, PLEASE make sure you are running the latest version, test in different browsers (IE, FF, Chrome,..) and clear Joomla and browser's cache after every change you make.

Also, most questions are already answered in our FAQ and in iFAQ and Contact Enhanced documentation pages.

Firefox generate 404 error

5 years 7 months ago #20993 by Wansink
The component or better the Ideal locator plugin is working good on Safari and Google on my Apple. Only in Firefox a 404 error page appears.
The URL changes from www.glazennaamborden.nl/index....1-22-11-49-57/dealer-overzicht into www.glazennaamborden.nl/index.php/2015-01-22-11-49-57/{{image }}.
Is this a known issue? and what is the solution?
Please help.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 7 months ago #20994 by support
Dear Wansink,

I'm not able to reproduce this error in Firefox. Does it happen right away when you access the page?
Can you please provide a step-by-step direction on how to reproduce this issue?

Best regards,

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 7 months ago #20995 by Wansink
Step 1: homepage
Step 2: link dealers in Contact menu
Step 3: i can see the page is loaded, then after a split second the 404 error page appears and the URL ends with {{icon}}.

Just found out that when I push the back button of the browser the regular (right) page appears!!

It's Firefox 43.0.4 for mac

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 7 months ago #20996 by support
Dear Wansink,

I couldn't reproduce this error in Firefox for Linux and I'm having a hard time to understand why this is happening.

Please create a backup and upload the file I sent to your email address to the location below, then let me know whether it fixes this error.
/plugins/system/istorelocator/istorelocator.php

Best regards,

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 7 months ago #20997 by Wansink
new file was the solution!
thank you.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Powered by Kunena Forum

Copyright © 2018 IdealExtensions.com. All Rights Reserved.

This site is not affiliated with or endorsed by the Joomla!™ Project. It is not supported or warranted by the Joomla!™ Project or Open Source Matters™. The Joomla!™ logo is used under a limited license granted by Open Source Matters™, the trademark holder in the United States and other countries.
We may collect your IP address and your browser's User Agent string while using our site for security reasons and deriving aggregate information (analytics). This information is retained for a minimum of 1 and a maximum of 24 months.
Feedback